Φαρμα Αποχωρηση - NEOBLOGS - Το προηγούμενο διάστημα είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς από τη «φάρμα» η σοφία παυλίδου και ο eρωτόκριτος, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ο μιχάλης ιατρόπουλος στο επεισόδιο του σαββάτου.

Φαρμα Αποχωρηση - NEOBLOGS - Το προηγούμενο διάστημα είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς από τη «φάρμα» η σοφία παυλίδου και ο eρωτόκριτος, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ο μιχάλης ιατρόπουλος στο επεισόδιο του σαββάτου.. «η φάρμα τέλος για τον ξιαρχογιαννόπουλο. Η οικειοθελής αποχώρηση της σοφίας παυλίδου και τα δάκρυα του στράτου τζώρτζογλου για τη μητέρα του στο τελευταίο επεισόδιο της φάρμας. Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση στη φάρμα αυτή την εβδομάδα καθώς αναμένεται μια μάχη… γιγάντων ανάμεσα στην μαρία μιχαλοπούλου και την ειρήνη κολιδά! Αλλά το μαύρο πρόβατο του ριάλιτι από τους υπόλοιπους παίχτες. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω.

Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει. Η πρώτη αποχώρηση του survivor 4 είναι γεγονός. Η μαρία ή … η ειρήνη; Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω. Η σημερινή μάχη για την παραμονή στη φάρμα αναμένεται πολύ εντυπωσιακή.

Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό λίγο ...
Σοφία Παυλίδου: Αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό λίγο ... from www.tlife.gr
Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι. Με την ανάδειξη των δύο υποψηφίων για την αρχηγία ξεκίνησε το επεισόδιο της παρασκευής στην φάρμα, λίγο μετά την συγκίνηση του στράτου τζώρτζογλου για την αποχώρηση του μιχάλη. Αρχηγός της εβδομάδας ήταν ο βασίλης και έδωσε πρώτη μονομάχο την μαρία φραγκάκη. Ξαναμπαίνει ο μιχάλης ιατρόπουλος στη φάρμα! Πώς θα αντιδράσουν οι αγρότες στην ανακοίνωση του επάθλου της νέας εβδομαδιαίας αποστολής; Τελικά, το νεαρό μοντέλο αποφάσισε πως θα αγωνιστεί για την παραμονή της στη φάρμα με την ειρήνη κολλιδά. «η φάρμα τέλος για τον ξιαρχογιαννόπουλο.

Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει.

«η φάρμα τέλος για τον ξιαρχό. Πώς θα αντιδράσουν οι αγρότες στην ανακοίνωση του επάθλου της νέας εβδομαδιαίας αποστολής; .στη «φάρμα», ήρθε μια οικειοθελής αποχώρηση του τάσου ξιάρχο. Επειδή θα αποκτήσουν παροχή ρεύματος, o επιστάτης θα τους. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω. Τελικά, το νεαρό μοντέλο αποφάσισε πως θα αγωνιστεί για την παραμονή της στη φάρμα με την ειρήνη κολλιδά. Η πρώτη αποχώρηση του survivor 4 είναι γεγονός. Ο μιχάλης ιατρόπουλος αποχώρησε από τη φάρμα. Αλλά το μαύρο πρόβατο του ριάλιτι από τους υπόλοιπους παίχτες. Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι. Η οικειοθελής αποχώρηση της σοφίας παυλίδου και τα δάκρυα του στράτου τζώρτζογλου για τη μητέρα του στο τελευταίο επεισόδιο της φάρμας. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω. Αρχηγός της εβδομάδας ήταν ο βασίλης και έδωσε πρώτη μονομάχο την μαρία φραγκάκη.

«η φάρμα τέλος για τον ξιαρχογιαννόπουλο. «εγκληματική οργάνωση έχει βάλει στόχο να μας ρίξει». Αρχηγός της εβδομάδας ήταν ο βασίλης και έδωσε πρώτη μονομάχο την μαρία φραγκάκη. Πώς θα αντιδράσουν οι αγρότες στην ανακοίνωση του επάθλου της νέας εβδομαδιαίας αποστολής; Η μαρία ή … η ειρήνη;

Η ΦΑΡΜΑ - ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 - Η ΦΑΡΜΑ - HIGHLIGHTS
Η ΦΑΡΜΑ - ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 - Η ΦΑΡΜΑ - HIGHLIGHTS from ant1media.azureedge.net
Η οικειοθελής αποχώρηση της σοφίας παυλίδου και τα δάκρυα του στράτου τζώρτζογλου για τη μητέρα του στο τελευταίο επεισόδιο της φάρμας. Άλλη μια μονομαχία μεταξύ γυναικών παρακολουθήσαμε στη φάρμα το βράδυ του σαββάτου. Τελικά, το νεαρό μοντέλο αποφάσισε πως θα αγωνιστεί για την παραμονή της στη φάρμα με την ειρήνη κολλιδά. Φεύγουν τσέλσι, σίτι, προς αποχώρηση ατλέτικο, αρσεναλ, «έτοιμη» και η μπάρτσα! «η φάρμα τέλος για τον ξιαρχό. Επειδή θα αποκτήσουν παροχή ρεύματος, o επιστάτης θα τους. Ξαναμπαίνει ο μιχάλης ιατρόπουλος στη φάρμα! Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει.

Λίγες ώρες μετά και η νέα ξαφνική αποχώρηση της φάρμας είναι γεγονός.

Η πρώτη αποχώρηση του survivor 4 είναι γεγονός. Εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του την απόφασή του να αποχωρήσει ο τάσος ξιάρχο από τη «φάρμα». Ξαναμπαίνει ο μιχάλης ιατρόπουλος στη φάρμα! «η φάρμα τέλος για τον ξιαρχογιαννόπουλο. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή του μιχάλη ιατρόπουλου, ο τάσος ξιαρχό ανακοίνωσε ότι φεύγει. «η φάρμα τέλος για τον ξιαρχογιαννόπουλο. Λίγες ώρες μετά και η νέα ξαφνική αποχώρηση της φάρμας είναι γεγονός. Ανατροπές στο ριάλιτι περιπέτειας του ant1. Αυτός είναι ο φάρμα αποχώρηση 4/4: .στη «φάρμα», ήρθε μια οικειοθελής αποχώρηση του τάσου ξιάρχο. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω 'τέλος' ξαφνικά κι απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει. Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς από τη «φάρμα» η σοφία παυλίδου και ο eρωτόκριτος, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ο μιχάλης ιατρόπουλος στο επεισόδιο του σαββάτου. Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση στη φάρμα αυτή την εβδομάδα καθώς αναμένεται μια μάχη… γιγάντων ανάμεσα στην μαρία μιχαλοπούλου και την ειρήνη κολιδά! Πολλές φορές μπορεί να μου προκληθεί με εγκεφαλική κάκωση και. Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι. Η πρώτη αποχώρηση του survivor 4 είναι γεγονός.

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο Έλληνες υποψήφιοι προς ...
Survivor: Αυτοί είναι οι δύο Έλληνες υποψήφιοι προς ... from www.zappit.gr
Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι. Αρχηγός της εβδομάδας ήταν ο βασίλης και έδωσε πρώτη μονομάχο την μαρία φραγκάκη. Με την ανάδειξη των δύο υποψηφίων για την αρχηγία ξεκίνησε το επεισόδιο της παρασκευής στην φάρμα, λίγο μετά την συγκίνηση του στράτου τζώρτζογλου για την αποχώρηση του μιχάλη. .στη «φάρμα», ήρθε μια οικειοθελής αποχώρηση του τάσου ξιάρχο. Πώς θα αντιδράσουν οι αγρότες στην ανακοίνωση του επάθλου της νέας εβδομαδιαίας αποστολής; Δεν έχει λόγο, δεν έχει γιατί, απλά συμβαίνει, έτσι. «η φάρμα τέλος για τον ξιαρχογιαννόπουλο. Ο μιχάλης ιατρόπουλος αποχώρησε από τη φάρμα.

«η φάρμα τέλος για τον ξιαρχό.

Εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του την απόφασή του να αποχωρήσει ο τάσος ξιάρχο από τη «φάρμα». Λίγες ώρες μετά και η νέα ξαφνική αποχώρηση της φάρμας είναι γεγονός. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή του μιχάλη ιατρόπουλου, ο τάσος ξιαρχό ανακοίνωσε ότι φεύγει. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέσα από την συχνότητα του αντ1, την αποχώρηση του μιχάλη ιατρόπουλου από την «φάρμα». Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μία εγκεφαλική κάκωση και να πω τέλος ξαφνικά κι απλά το κάνω. Αρχηγός της εβδομάδας ήταν ο βασίλης και έδωσε πρώτη μονομάχο την μαρία φραγκάκη. Η ειρήνη κολλιδά είναι η παίκτρια που αποχωρεί από την φάρμα. Τελικά, το νεαρό μοντέλο αποφάσισε πως θα αγωνιστεί για την παραμονή της στη φάρμα με την ειρήνη κολλιδά. Η αξιολόγηση της αποστολής της εβδομάδας. Στο συμβούλιο του νησιού υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο τριαντάφυλλος, ο γιώργος κοψιδάς, η άννα μαρία βέλλη και ο. Ποιος ο λόγος που ο τάσος ξιαρχό ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη φάρμα. Πώς θα αντιδράσουν οι αγρότες στην ανακοίνωση του επάθλου της νέας εβδομαδιαίας αποστολής;

Previous
Next Post »