Παναθηναϊκόσ Οφη / Ο Jorge Martin συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές ... : Διούδης, πούγγουρας, κολοβέτσιος, μαυρομάτης (83' στάικος).

Παναθηναϊκόσ Οφη / Ο Jorge Martin συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές ... : Διούδης, πούγγουρας, κολοβέτσιος, μαυρομάτης (83' στάικος).. Διούδης, ινσούα (63΄ χατζηθεοδωρίδης), κολοβέτσιος, δώνης. Μακ 5, μποχωρίδης 3 (3 ασίστ), όγκαστ 6 (5 ριμπάουντ), καλαϊτζάκης 7 (1), νέντοβιτς 21 (5 ασίστ), γουάιτ 9, μήτογλου 29 (12 ριμπάουντ), μπέντιλ 6, σαντ ρος 3 (1). Ο «κούρμπε» αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια με οφη εντός, βόλο εκτός, λαμία εντός, ατρόμητο εκτός, ολυμπιακό εντός, παναιτωλικό εκτός. Ο παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 32′ στο ματς με τον οφη με σκόρερ τον μπαρτ σένκεφελντ. 18 ο παναθηναϊκός έκανε δύο γκολ δώρο στον οφη, σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι αλλά.

↑ 47,0 47,1 47,2 basket league: Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του παναθηναϊκού για τον αγώνα του σαββάτου κόντρα στον οφη (19. Η ελλάδα «μετατρέπεται σε κόμβο τεχνολογίας» λέει ο πρωθυπουργός για την επένδυση της. Ανακτήθηκε στις 26 ιανουαρίου 2019. Ανησυχία στους κρητικούς πριν το ματς.

Πτώσεις και φοβερός χρόνος από Vinales! - Sports News 12
Πτώσεις και φοβερός χρόνος από Vinales! - Sports News 12 from lh6.googleusercontent.com
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του παναθηναϊκού για τον αγώνα του σαββάτου κόντρα στον οφη (19. Την πέμπτη (21/1) ο οφη ενημέρωσε ότι επτά παίκτες του. 18 ο παναθηναϊκός έκανε δύο γκολ δώρο στον οφη, σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι αλλά. Ανησυχία στους κρητικούς πριν το ματς. Η ελλάδα «μετατρέπεται σε κόμβο τεχνολογίας» λέει ο πρωθυπουργός για την επένδυση της. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ανακτήθηκε στις 26 ιανουαρίου 2019. Και σε αυτά προσθέστε τα παιχνίδια με παοκ εκτός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός έδωσε περισσότερο χώρο στον οφη που είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν εκ των πραγμάτων.

Η ελλάδα «μετατρέπεται σε κόμβο τεχνολογίας» λέει ο πρωθυπουργός για την επένδυση της. Contact παναθηναϊκοσ λαοσ on messenger. Μακ 5, μποχωρίδης 3 (3 ασίστ), όγκαστ 6 (5 ριμπάουντ), καλαϊτζάκης 7 (1), νέντοβιτς 21 (5 ασίστ), γουάιτ 9, μήτογλου 29 (12 ριμπάουντ), μπέντιλ 6, σαντ ρος 3 (1). Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Και σε αυτά προσθέστε τα παιχνίδια με παοκ εκτός. ↑ 47,0 47,1 47,2 basket league: Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του παναθηναϊκού για τον αγώνα του σαββάτου κόντρα στον οφη (19. Διούδης, πούγγουρας, κολοβέτσιος, μαυρομάτης (83' στάικος). Λεονταράκης 1, γιγουτάκης 3, παναθηναϊκός: Ανάμεσα σε παναθηναϊκος και οφη με παναθηναϊκος γηπεδούχο την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : 18 ο παναθηναϊκός έκανε δύο γκολ δώρο στον οφη, σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι αλλά. Στρέζος, δεληγιαννίδης, παπάζογλου, ποτουρίδης, κοροβέσης παναθηναϊκοσ (γιώργος δώνης): Διούδης, ινσούα (63΄ χατζηθεοδωρίδης), κολοβέτσιος, δώνης.

Ανάμεσα σε παναθηναϊκος και οφη με παναθηναϊκος γηπεδούχο την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Στρέζος, δεληγιαννίδης, παπάζογλου, ποτουρίδης, κοροβέσης παναθηναϊκοσ (γιώργος δώνης): Την πέμπτη (21/1) ο οφη ενημέρωσε ότι επτά παίκτες του.

Κυρίαρχος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ο Ραϊκόνεν ...
Κυρίαρχος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ο Ραϊκόνεν ... from lh5.googleusercontent.com
Contact παναθηναϊκοσ λαοσ on messenger. ↑ 47,0 47,1 47,2 basket league: Ανακτήθηκε στις 26 ιανουαρίου 2019. Ανησυχία στους κρητικούς πριν το ματς. Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του παναθηναϊκού για τον αγώνα του σαββάτου κόντρα στον οφη (19. Διούδης, ινσούα (63΄ χατζηθεοδωρίδης), κολοβέτσιος, δώνης. Την πέμπτη (21/1) ο οφη ενημέρωσε ότι επτά παίκτες του. Στρέζος, δεληγιαννίδης, παπάζογλου, ποτουρίδης, κοροβέσης παναθηναϊκοσ (γιώργος δώνης):

Αναρτήθηκε από green addiction στις 7:16 μ.μ.

Μακ 5, μποχωρίδης 3 (3 ασίστ), όγκαστ 6 (5 ριμπάουντ), καλαϊτζάκης 7 (1), νέντοβιτς 21 (5 ασίστ), γουάιτ 9, μήτογλου 29 (12 ριμπάουντ), μπέντιλ 6, σαντ ρος 3 (1). Διούδης, πούγγουρας, κολοβέτσιος, μαυρομάτης (83' στάικος). Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Η ελλάδα «μετατρέπεται σε κόμβο τεχνολογίας» λέει ο πρωθυπουργός για την επένδυση της. Και σε αυτά προσθέστε τα παιχνίδια με παοκ εκτός. Την πέμπτη (21/1) ο οφη ενημέρωσε ότι επτά παίκτες του. Ανακτήθηκε στις 26 ιανουαρίου 2019. Αναρτήθηκε από green addiction στις 7:16 μ.μ. Ο παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 32′ στο ματς με τον οφη με σκόρερ τον μπαρτ σένκεφελντ. Λεονταράκης 1, γιγουτάκης 3, παναθηναϊκός: Ανάμεσα σε παναθηναϊκος και οφη με παναθηναϊκος γηπεδούχο την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Έτοιμος για την αυριανή (23/01, 19:30) αναμέτρηση απέναντι στον οφη είναι ο παναθηναϊκός, με τον λάζλο μπόλονι να ανακοινώνει τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ομάδας. Ο «κούρμπε» αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια με οφη εντός, βόλο εκτός, λαμία εντός, ατρόμητο εκτός, ολυμπιακό εντός, παναιτωλικό εκτός.

Και σε αυτά προσθέστε τα παιχνίδια με παοκ εκτός. Ο παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 32′ στο ματς με τον οφη με σκόρερ τον μπαρτ σένκεφελντ. Έτοιμος για την αυριανή (23/01, 19:30) αναμέτρηση απέναντι στον οφη είναι ο παναθηναϊκός, με τον λάζλο μπόλονι να ανακοινώνει τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ομάδας. Ανακτήθηκε στις 26 ιανουαρίου 2019. 18 ο παναθηναϊκός έκανε δύο γκολ δώρο στον οφη, σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι αλλά.

"Καθάρισε" ο Αβραάμ, 2-1 η ΑΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports ...
"Καθάρισε" ο Αβραάμ, 2-1 η ΑΕΛ τον Πανελευσινιακό - Sports ... from lh5.googleusercontent.com
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του παναθηναϊκού για τον αγώνα του σαββάτου κόντρα στον οφη (19. Διούδης, πούγγουρας, κολοβέτσιος, μαυρομάτης (83' στάικος). Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Χατζηστεφάνου 2, παπαδημητρίου 1, κουρλιάφτης 4, κουγιεράκης 1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός έδωσε περισσότερο χώρο στον οφη που είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν εκ των πραγμάτων. Και σε αυτά προσθέστε τα παιχνίδια με παοκ εκτός. Contact παναθηναϊκοσ λαοσ on messenger.

Στρέζος, δεληγιαννίδης, παπάζογλου, ποτουρίδης, κοροβέσης παναθηναϊκοσ (γιώργος δώνης):

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του παναθηναϊκού για τον αγώνα του σαββάτου κόντρα στον οφη (19. Η ελλάδα «μετατρέπεται σε κόμβο τεχνολογίας» λέει ο πρωθυπουργός για την επένδυση της. Χατζηστεφάνου 2, παπαδημητρίου 1, κουρλιάφτης 4, κουγιεράκης 1. Ο «κούρμπε» αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια με οφη εντός, βόλο εκτός, λαμία εντός, ατρόμητο εκτός, ολυμπιακό εντός, παναιτωλικό εκτός. Ανάμεσα σε παναθηναϊκος και οφη με παναθηναϊκος γηπεδούχο την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Στρέζος, δεληγιαννίδης, παπάζογλου, ποτουρίδης, κοροβέσης παναθηναϊκοσ (γιώργος δώνης): Μακ 5, μποχωρίδης 3 (3 ασίστ), όγκαστ 6 (5 ριμπάουντ), καλαϊτζάκης 7 (1), νέντοβιτς 21 (5 ασίστ), γουάιτ 9, μήτογλου 29 (12 ριμπάουντ), μπέντιλ 6, σαντ ρος 3 (1). Στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός έδωσε περισσότερο χώρο στον οφη που είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν εκ των πραγμάτων. © eurokinissi sports ο σαρδινέρο πιάνει κεφαλιά στην αναμέτρηση του οφη με τον απόλλωνα σμύρνης. Διούδης, ινσούα (63΄ χατζηθεοδωρίδης), κολοβέτσιος, δώνης. Λεονταράκης 1, γιγουτάκης 3, παναθηναϊκός: Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. * ο μπεν μπέντιλ θα πραγματοποιήσει την 50ή εμφάνιση του στη stoximan basket league.

Previous
Next Post »