Επεσε Το Youtube / Epese To Youtube Kai Bghkan Oi Maimoydes Patranews : Για περίπου μισή ώρα το youtube ήταν εκτός λειτουργίας.

Επεσε Το Youtube / Epese To Youtube Kai Bghkan Oi Maimoydes Patranews : Για περίπου μισή ώρα το youtube ήταν εκτός λειτουργίας.. Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε youtube και gmail με χιλιάδες χρήστες, τουλάχιστον στην ελλάδα να μην μαζί με youtube έχουν «πέσει» και το calendar, adsense και google drive. Σύμφωνα με το downdetector.com το πρόβλημα είναι κυρίως στην ευρώπη. Οι χρήστες που θέλουν να εισέλθουν στην πλατφόρμα βλέπουν την παραπάνω εικόνα. Προβλήματα παρουσιάζει από το μεσημέρι της δευτέρας η πλατφόρμα του youtube αλλά και οι περισσότερες υπηρεσίες της google, με αποτέλσεμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη. The latest and greatest music videos, trends and channels from youtube.

Αν επισημάνατε το βίντεό σας με μια άδεια cc by, τα πνευματικά δικαιώματα η τυπική άδεια youtube παραμένει η προεπιλεγμένη ρύθμιση για όλες τις μεταφορτώσεις. Ε, τα βίντεο άρχισαν να εξαφανίζον. 00 είχε τεχνικά προβλήματα κι εμφάνιζε. Για αλλη μια φορά φαίνεται πόσο ο κόσμος είναι εθισμένος στην νο.1 βίντεο πλατφόρμα. Για σχεδόν μια ώρα η διάσημη πλατφόρμα ήταν κάτω, κάτι που προκάλεσε εντύπωση καθώς πότε πρίν στο παρελθόν δεν εχει κρατήσει τόσο πολύ.

Epese To Youtube Problhmata Gia Ekatommyria Xrhstes Parallaxi Magazine
Epese To Youtube Problhmata Gia Ekatommyria Xrhstes Parallaxi Magazine from parallaximag.gr
Και ο βρετανικός independent κάνει λόγο για δυσκολίες σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενος την ιστοσελίδα down detector. Μήνυμα λάθους σε όσους χρήστες ήθελαν να δουν κάποιο βίντεο μέσα από βρισκόταν ενσωματωμένο σε κάποια ιστοσελίδα ή απλά έκανε κάποια αναζήτηση τότε, το σύστημα του εμφάνιζε μήνυμα λάθους, χωρίς κάποια άλλη. Unable to display this content to due missing consent. Πανικός σε twitter και facebook από χιλιάδες χρήστες, καθώς λίγο μετά τις 14:00, το youtube «έπεσε» και κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει στη δείτε το μήνυμα που έβλεπαν οι χρήστες όταν προσπαθούσαν να μπουν στο site: Three former paypal employees—chad hurley, steve chen. Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε youtube και gmail με χιλιάδες χρήστες, τουλάχιστον στην ελλάδα να μην μαζί με youtube έχουν «πέσει» και το calendar, adsense και google drive. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η. Συναγερμό βρίσκεται η google τις τελευταίες ώρες, καθώς η πλατφόρμα του youtube στην οποία ανήκει έχει πέσει, όπως και το gmail, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο.

Δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο μεγάλες διακοπές το youtube, αν και το πιθανότερο είναι ότι λίγοι το κατάλαβαν στη δική μας χρονική ζώνη.

Μήνυμα λάθους σε όσους χρήστες ήθελαν να δουν κάποιο βίντεο μέσα από βρισκόταν ενσωματωμένο σε κάποια ιστοσελίδα ή απλά έκανε κάποια αναζήτηση τότε, το σύστημα του εμφάνιζε μήνυμα λάθους, χωρίς κάποια άλλη. Προβλήματα παρουσιάζει από το μεσημέρι της δευτέρας η πλατφόρμα του youtube, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο. Πανικός σε twitter και facebook από χιλιάδες χρήστες, καθώς λίγο μετά τις 14:00, το youtube «έπεσε» και κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει στη δημοφιλή. Πανικός σε twitter και facebook από χιλιάδες χρήστες, καθώς λίγο μετά τις 14:00, το youtube «έπεσε» και κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει στη δείτε το μήνυμα που έβλεπαν οι χρήστες όταν προσπαθούσαν να μπουν στο site: Σύμφωνα με το sputnik, η πλατφόρμα έχει πέσει για πολλούς χρήστες σε πολλές περιοχές του κόσμου. Το youtube λίγο μετά τις 14. Και ο βρετανικός independent κάνει λόγο για δυσκολίες σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενος την ιστοσελίδα down detector. «κάτι πήγε στραβά» αναφέρει το μήνυμα στην αρχική σελίδα του youtube. Σύμφωνα με το downdetector.com το πρόβλημα είναι κυρίως στην ευρώπη. Και οι δύο υπηρεσίες είναι της google η οποία ωστόσο δεν εμφάνισε πρόβλημα στη μηχανή αναζήτησής της η οποία δούλευε και λειτουργεί κανονικά. «έπεσε» το youtube , με την ιστοσελίδα ανταλλαγής βίντεο να μην φορτώνει καθόλου. The latest and greatest music videos, trends and channels from youtube. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες της πλατφόρμας.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε youtube και gmail με χιλιάδες χρήστες, τουλάχιστον στην ελλάδα να μην μαζί με youtube έχουν «πέσει» και το calendar, adsense και google drive. Σχόλια για την youtube συμβουλές; Η υπηρεσία της google έπεσε για περισσότερο από μία ώρα και κυρίως στην άλλη πλευρά του ατλαντικού είχαμε δράματα. Posted on τετάρτη, ιουνίου 22, 2016 by team. Παράλληλα και η πλατφόρμα του youtube, που ανήκει στον ίδιο όμιλο, έχει «πέσει».

Epese To Youtube Problhmata Kai Me Google Kai Gmail Evima Eidhseis Eyboia
Epese To Youtube Problhmata Kai Me Google Kai Gmail Evima Eidhseis Eyboia from www.evima.gr
Συναγερμό βρίσκεται η google τις τελευταίες ώρες, καθώς η πλατφόρμα του youtube στην οποία ανήκει έχει πέσει, όπως και το gmail, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο. Λόγω του προβλήματος η google τέθηκε σε συναγερμό προσπαθώντας να επιλύσει όσο πιο σύντομα μπορεί το θέμα. Έπεσε το δίκτυο της vodafone. Unable to display this content to due missing consent. Προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι χρήστες με το youtube. Για αλλη μια φορά φαίνεται πόσο ο κόσμος είναι εθισμένος στην νο.1 βίντεο πλατφόρμα. Three former paypal employees—chad hurley, steve chen. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone.

Πανικό έχει προκαλέσει το 500 error του youtube.

Δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο μεγάλες διακοπές το youtube, αν και το πιθανότερο είναι ότι λίγοι το κατάλαβαν στη δική μας χρονική ζώνη. Posted on τετάρτη, ιουνίου 22, 2016 by team. Λόγω του προβλήματος η google τέθηκε σε συναγερμό προσπαθώντας να επιλύσει όσο πιο σύντομα μπορεί το θέμα. Πανικό έχει προκαλέσει το 500 error του youtube. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Αναφορές κάνουν λόγο και για προβληματική λειτουργία του gmail, στην αποστολή και λήψη αλληλογραφίας. Η υπηρεσία της google έπεσε για περισσότερο από μία ώρα και κυρίως στην άλλη πλευρά του ατλαντικού είχαμε δράματα. Σύμφωνα με το downdetector.com το πρόβλημα είναι κυρίως στην ευρώπη. Μετάφραση από πορτογαλικά σε ελληνικά φωνές = gabriel, τuxedo_voice. Σύμφωνα με το sputnik, το πρόβλημα υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Συναγερμό βρίσκεται η google τις τελευταίες ώρες, καθώς η πλατφόρμα του youtube στην οποία ανήκει έχει πέσει, όπως και το gmail, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο. «κάτι πήγε στραβά» αναφέρει το μήνυμα στην αρχική σελίδα του youtube. Unable to display this content to due missing consent.

Προβλήματα παρουσιάζει από το μεσημέρι η πλατφόρμα του youtube, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη σύνδεσή τους και στην παρακολούθηση βίντεο. To site είναι «κάτω» με τους χρήστες…… Για αλλη μια φορά φαίνεται πόσο ο κόσμος είναι εθισμένος στην νο.1 βίντεο πλατφόρμα. Δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο μεγάλες διακοπές το youtube, αν και το πιθανότερο είναι ότι λίγοι το κατάλαβαν στη δική μας χρονική ζώνη. Πανικός σε twitter και facebook από χιλιάδες χρήστες, καθώς λίγο μετά τις 14:00, το youtube «έπεσε» και κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει στη δείτε το μήνυμα που έβλεπαν οι χρήστες όταν προσπαθούσαν να μπουν στο site:

Epese To Youtube Adynath H Prosbash Se Ekatommyria Xrhstes Twra
Epese To Youtube Adynath H Prosbash Se Ekatommyria Xrhstes Twra from media.enikos.gr
The xapk (base apk + split apks) file, how to install.xapk file? Σχόλια για την youtube συμβουλές; Three former paypal employees—chad hurley, steve chen. Unable to display this content to due missing consent. Η υπηρεσία της google έπεσε για περισσότερο από μία ώρα και κυρίως στην άλλη πλευρά του ατλαντικού είχαμε δράματα. Εκτός από το youtube προβλήματα αντιμετωπίζει το gmail και τα google docs. Μήνυμα λάθους σε όσους χρήστες ήθελαν να δουν κάποιο βίντεο μέσα από βρισκόταν ενσωματωμένο σε κάποια ιστοσελίδα ή απλά έκανε κάποια αναζήτηση τότε, το σύστημα του εμφάνιζε μήνυμα λάθους, χωρίς κάποια άλλη. Μεγάλα προβλήματα παρουσιάζει από το μεσημέρι της δευτέρας η πλατφόρμα αναπαραγωγής video youtube.

Σας ευχαριστούμε που είδατε το video!!!

Προβλήματα παρουσιάζει από το μεσημέρι της δευτέρας η πλατφόρμα του youtube αλλά και οι περισσότερες υπηρεσίες της google, με αποτέλσεμα πολλοί χρήστες να έχουν πρόβλημα στη. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες της πλατφόρμας. The xapk (base apk + split apks) file, how to install.xapk file? Το ίδιο έβλεπαν μπαίνοντας και στο youtube, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες στο twitter εμφάνισε προβλήματα και σε άλλες χώρες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η. Μετάφραση από πορτογαλικά σε ελληνικά φωνές = gabriel, τuxedo_voice. Πανικός σε twitter και facebook από χιλιάδες χρήστες, καθώς λίγο μετά τις 14:00, το youtube «έπεσε» και κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει στη δείτε το μήνυμα που έβλεπαν οι χρήστες όταν προσπαθούσαν να μπουν στο site: See more of youtube on facebook. Three former paypal employees—chad hurley, steve chen. Έπεσε εδώ και λίγα λεπτά η google. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει και άλλες υπηρεσίες της google, όπως το gmail, google docs, το android play store, το google maps και το google drive. The latest and greatest music videos, trends and channels from youtube. Το youtube λίγο μετά τις 14.

Previous
Next Post »